Brad de Crăciun care aduce lumină
Acasă Viața de zi cu zi

Un brad de Crăciun care aduce lumina în casă

În acest articol vă propun să învățați cum să realizați singuri bradul de Crăciun care aduce lumina în casă. Despre brazi inediți de Crăciun am mai scris și în alte articole, dar de data aceasta voi pune accent pe abilitățile practice ale acelora dintre voi care doriți să aveți un brad de Crăciun realizat prin forțele proprii.

Crăciunul este perioada în care ne putem da frâu liber imaginației, pentru a crea decorațiuni dintre cele mai frumoase, care să creeze în casa noastră mult-dorita atmosferă de sărbătoare, dar cu care să ne și impresionăm vizitatorii.

Bradul este cu siguranță elementul central al casei, iar pentru crearea unui pom deosebit nu trebuie decât un pic de investiție și multă imaginație. Dacă v-ați săturat de bradul de Crăciun tradițional, internetul vă ajută să descoperiți modele deosebite, create cu multă inventivitate și imaginație, din care vă puteți cu ușurință inspira. 

Un model de brad de Crăciun inedit care există pe internet este cel creat exclusiv din lumini. Este un brad sclipitor, strălucitor, impresionant, care ocupă spațiul dintre tavan și podea, fără a-l încărca și care cu siguranță atrage privirile; cu un astfel de brad de Crăciun care aduce lumina în casă, nu puteți greși.

Iată modelul mai jos:

pinterest. com

Dacă acest model vă place și vă inspiră, iată mai jos cum trebuie să procedați pentru a-l avea în propria casă. Puneți-vă în aplicație înclinațiile practice, dați frâu liber imaginației, procurați-vă cele necesare și porniți la treabă.

De ce anume aveți nevoie?

Sunt câteva lucruri pe care trebuie să le achiziționați înainte de a porni să construiți acest brad. Aveți nevoie de:

  • o placă de MDF simplu, la dimensiunea pe care o doriți, așa cum vedeți de exemplu dând clic pe acest link.
  • o instalație de lumini pentru Crăciun, un șirag cu luminițe LED lung de 100 de metri, cu 1000 de beculețe. Puteți găsi astfel de instalații pe Emag, cu lumină alb cald sau cu lumină multicoloră
  • cârlige înșurubate mici, la o dimensiune care să se potrivească grosimii plăcii de MDF alese, poate cu o lungime de 12 sau 14 mm, cum sunt acestea pe care puteți găsi aici.
  • un agățător cu cârlig sau un diblu cu cârlig, necesar la prinderea bradului de tavan, cum sunt cele de aici.
  • decorațiuni de tot felul, tot ce considerați potrivit pentru punerea în valoare a bradului.

Cum se procedează?

Cu ajutorul unui creion de care se prinde un fir de ață, se trasează un cerc pe placa de MDF. Cercul rezultat se detașează de pe placa MDF și va fi baza pomului de Crăciun.

Pe marginea cercului se prind din 10 în 10 cm cârligele mici. 

Înfășurați de 3-4 ori firul instalației de un cârlig prins la marginea cercului. Apoi e foarte simplu. Duceți firul de instalație până la cârligul din tavan, apoi il treceți prin următorul cârlig din baza bradului. Iar duceți firul până la cârligul din tavan, iar îl prindeți de un alt cârlig de la bază. Repetați acest lucru până când firul trece prin toate cârligele bazei. În felul acesta veți observa că bradul dvs. de lumini e deja format.

.

.

pinterest.com

Bradul este gata. Tot ce vă mai rămâne de făcut este să ornați cum vă place mai mult baza bradului de lumini. 

V-a rezultat astfel bradul de Crăciun de care cu siguranță veți fi foarte mândri, mai ales că este rezultatul muncii dvs. Succes și un Crăciun luminos să aveți!

bradul de Crăciun

.

bradul de Crăciun
pinterest.com
bradul de Crăciun
youtube.com
bradul de Crăciun
youtube.com
bradul de Crăciun
pinterest.com
pinterest.com

.

La pas prin viață

Blog de călătorii

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *